Anti age krema mi je pomagala do lepšega videza

Anti age krema mi je pomagala do lepšega videza

Z mojo kožo se je začelo nekaj dogajati, kaj, točno nisem vedela, ampak izgubila je prožnost, postala je suha in to mi ni bilo prav nič všeč. Slišala sem že, da anti age kreme pomagajo, ampak nisem vedela, ali so te kreme primerne tudi za mojo kožo. 

Do kozmetičarke nisem šla, to pa zato, ker sem vedela, da si lahko že za ta denar privoščim anti age kremo, če pa bom šla do kozmetičarke, pa bom morala še naprej hoditi in njihove storitve, sigurno niso ugodne. Tako sem stvari vzela v svoje roke in se pozanimala, če je anti age krema priporočljiva zame. 

Ker sem vedela, da bom bolj mirna, če bom kremo kupila v lekarni, sem šla ravno tja. Tam mi vedno zelo lepo razložijo, tako da se sploh nisem bala, da mi ne bi razložili tako kot treba. Povedala sem svojo izkušnjo in vprašala, ali lahko uporabljam anti age kreme in so mi svetovali, da seveda lahko.

Tako sem si anti age kremo kupila kar pri njih, rekla sem za najboljšo. Oni že vedo, katere kreme so najboljše. Tako da sem domov prišla z zelo dobro anti age kremo in moja nega obraza se je začela. 

Lahko vam povem, da jaz sem že po prvem nanosu čutila in videla razliko, ker je bila anti age krema res dobra in jaz do sedaj nisem veliko posvečala pozornosti svoji koži. Tako, da je bila vidna razlika že takoj. 

Vedela sem, če bom to anti age kremo uporabljala dlje časa, da bo moja koža spet takšna, kot je bila včasih. Prav jezna sem bila nase, da sem kožo tako zanemarila, sama sem kriva, da sem sedaj morala kupiti drago anti age kremo, ker mi sigurno ne bi bilo treba, če bi jaz že prej negovala mojo kožo na obrazu.