Mami sem kupila Glukozamin za lajšanje bolečin v sklepih

Mami sem kupila Glukozamin za lajšanje bolečin v sklepih

Mama ima kmalu rojstni dan. Ker je že v letih in ima večkrat bolečine v sklepih, sem se odločila, da ji kupim nekaj, kar potrebuje. Zato sem se malo pozanimala, kaj je to Glukozamin, ker sem velikokrat slišala kakšno reklamo z njim v povezavi z bolečimi sklepi.

Ker sem šla ravno mimo lekarne, sem kar vstopila in prijazno farmacevtko prosila, če mi lahko pomaga. Povedala sem ji, da ima mama bolečine v sklepih in da sem videla reklamo za Glukozamin, pa še nekaj drugih, ki imajo enake ali podobne učinke. Ker sem ravno kupovala za darilo, sem želela preizkusiti prav Glukozamin, naslednjič bom pa mogoče kupila kakšen drug izdelek, sploh, če mama ne bo s tem tako zadovoljna, kot upam, da bo. Prijazni farmacevtki sem se zahvalila in s svojim izdelkom odšla proti domu.

Doma sem Glukozamin zavila v darilni papir, zraven še bombonjero in dobro kavo, ki jo mama obožuje in popoldan šla k njej na obisk. Kot vsako leto me je pričakovala, saj je vedela, da ji bom prišla voščit. Ko sem ji dala darilo in ji povedala, da sem ji kupila Glukozamin, je bila zelo vesela. Kar takoj je odprla tubo in se želela namazati. Seveda sem ji pomagala in ji povedala, da jo bom tokrat zmasirala jaz, saj masaža spada danes pod darilo. Malo sva se nasmejali, še malo poklepetali, potem sem pa morala domov, saj me je čakalo še nekaj dela za službo.

Zvečer me je mama poklicala in povedala, da se je s kremo Glukozamin namazala še 2x in da se ji zdi, da ji je nekoliko bolje. Seveda bo kremo testirala še naprej in učinek se bo pokazal po daljši uporabi. Zelo sem bila vesela, da je mama danes šla spat z manj bolečinami v sklepih, saj mi to veliko pomeni.