Neurejene obrvi je enako kot neurejen obraz

Neurejene obrvi je enako kot neurejen obraz

Se strinjate z mano?   Mogoče se ne, lahko pa vam z splošno razlago povem, da so urejene obrvi, še kako pomembne. Kar pomislite, če ste kdaj gledali televizijo in ste zagledali moškega ali žensko, ki so vam najbolj padle v oči njene ali njegove obrvi. Pa ne zato, ker bi bile tako lepe, prav nasprotno, obraz so naredile smešen ali pa so jo ali ga celo pogršale. No vidite, da so pravilno oblikovane obrvi še kako pomembne. 

Moramo pa vedeti eno, da ko se odločimo oblikovati obrvi smo naredili šele prvi korak. Kajti šele pravilno oblikovane obrvi prinesejo lep videz obraza. Ne sme se nam zgoditi, če si že gremo oblikovat obrvi, da si  ne naredimo nepravilne oblike za naš obraz. 

Ja pravilna oblika obrvi je tista! Pravilna oblika pa je tista, katera paše samo vam. Odvisna pa je:

  • od vaše oblike obraza
  • od vaših oči
  • kakšne veke imate

Takrat, ko upoštevate te dejavnike, pridete do vaših idealnih obrvi. In takrat vaš obraz dobi podobo in ga naredi lepšega.  Tako bodo vaše obrvi točno tako dolge in točno tako široke, kot je za vaš obraz in oči pomembno. Če se še ne strinjate, probajte enkrat in od takrat naprej bodo vaše oči in obraz lepši. 

Saj veste kako pravijo, če so oči zrcalo duše, so obrvi okvir od ogledala. Ni pomembno kakšen tip obrvi imate, ali so to skromne obrvi, ali so široke, so temne ali svetle barve, pomembno pa je, da si jih oblikujete na vaše oči in obraz. Ker točno takšne bodo na vaš obraz naredile bolj mladosten in vaše oči poudarile. Ne dovolite si, da iz vaših obrvi naredijo napačno obliko, kajti to bo naredilo celotni obraz drugačen in hitro se zgodi, da bodo vaše oči zgledale povešeno, žalostno namesto sijale v lepoti.