Posteljnina z posebnimi vzorci za otroke

Posteljnina z posebnimi vzorci za otroke

Domov smo dobili letake in videla sem, da je v akciji otroška posteljnina. Ker je mož imel službo v večjem mestu, jaz pa sem hodila v službo nekaj kilometrov od doma, sem mu naročila, če bi se lahko ustavil v tej trgovini in kupil za otroka posteljnino. Vse lepo in prav bi bilo, če bi on mene poslušal. Tako pa ima vedno misli vsepovsod, samo pri meni ne. Jaz sem mu lepo povedala, da ima otroška posteljnina vzorce risanke in da naj vzame lepe svetle vzorce, ko bo videl kaj točno je v ponudbi. 

Takšen kot on je, je seveda pritrdil in konec dneva, ko je prišel domov jo je prinesel, a ta posteljnina je bila skoraj vsa črna. On je videl na tej posteljni narisanega pajka in to je bilo za njega dovolj. Ko sem jaz videla, kakšna je posteljnina, sem ga vprašala, če mu je v redu, da otrok spi v črni posteljnini. Seveda je bil jezen, ker on je porabil svoj čas, da je šel v to trgovino, sedaj pa se pritožujem, kako ni videl, da je posteljnina skoraj cela črna. Bolj, kot sem jo gledala, bolj me je motila. Res si nisem predstavljala, da ima otrok takšno posteljnino. Da se nisem kregala z njim, sem jo raje pospravila, vprašala za račun in se odločila, da bo posteljnina počakala v mojem avtu, dokler ne bom imela poti, da se sama zapeljem do te trgovine in jo zamenjam. 

Mož je še vedno trdil, da je posteljnina lepa, mene pa enostavno ni pritegnila, ker je bila preveč temna, moj otrok bo spal v svetlih barvah in ne tako temnih. Sploh ne vem, kako so lahko naredili tako temno otroško posteljnino, otroci potrebujejo lepe, mirne, žive, nežne barve, ne pa črnih. To sem povedala tudi prodajalki, ko je posteljnina bila vrnjena. Izbrala sem lepe, nežne barve.