Rent a car Ljubljana je navdušil moje prijatelje

Rent a car Ljubljana je navdušil moje prijatelje

Imam prijatelje iz Francije, ki vsako leto zelo radi prihajajo na obisk k meni v Ljubljano. Usedejo se na letalo in že čez nekaj ur so na Letališču Jožeta Pučnika. Do sedaj so po Ljubljani potovali z javnim prevozom, z avtobusi in taksiji, vendar so tokrat želeli biti bolj mobilni, saj so v Sloveniji planirali daljši dopust. Prav zato so se odločili za najem avtomobila. O samem najemu so se pozanimali že preko spleta ter na podlagi ugodne cene in pozitivnih izkušenj drugih uporabnikov rezervirali avtomobil pri enem od ponudnikov rent a car Ljubljana. Avto jih je čakal že na letališču, tako da so se do mojega doma pripeljali kar z njim. Kako presenečena sem bila, ko sem jih zagledala v avtomobilu! Ko sem si ga pobliže ogledala, sem bila začudena nad njegovo dobro ohranjenostjo in malo porabljenimi kilometri. Zanimalo me je, če je bil najem drag.

Povedali so mi, da so bili deležni posebnega pomladanskega popusta, ki ga imajo te dni pri rent a car Ljubljana. To se mi je zdelo odlično in kar malo sem jim zavidala njihov lep, nov in dobro vzdrževan avtomobil. Za nameček sem izvedela, da ima ponudnik, pri katerem so najeli vozilo, samo avtomobile, mlajše od treh let.

Seveda smo se v času njihovega bivanja pri meni z najetim avtomobilom veliko vozili naokrog in spoznavali tudi tiste malo bolj oddaljene kraje v Sloveniji, ki jim jih v prejšnjih letih nisem mogla razkazati. Najprej smo obiskali slovensko obalo in Postojnsko jamo, nato je sledil Maribor. Ker je v Sloveniji na dosegu roke tudi veliko tujih znamenitosti, smo se z našim avtomobilom odpravili celo do Zagreba in Benetk. Imeli smo se resnično lepo in za to je v največji meri zaslužen prav rent a car Ljubljana. Komaj čakam, da grem k njim v Francijo, saj se bom tudi jaz odločila za rent a car!