Serum za rast trepalnic je povzročil upad zanimanja za umetne trepalnice

Serum za rast trepalnic je povzročil upad zanimanja za umetne trepalnice

Še nedavno je veljalo, da so umetne trepalnice obvezna modna zapoved, brez katere si ni mogoče predstavljati urejenega videza usklajenega z modnimi smernicami. Serum za rast trepalnic pa je poskrbel, da se je ta trend umetnih trepalnic obrnil. Mnoge uporabnice umetnih trepalnic so spoznale, da jim umetne trepalnice precej poškodujejo naravne trepalnice, ki so se jim precej razredčile in so postale tudi tanjše in krajše. Zato so začele uporabljati serum za rast trepalnic, ki pa jih je zelo pozitivno presenetil. Večina žensk, ki so dotlej prisegale na umetne trepalnice in so začele uporabljati serum za rast trepalnic, si ni mogla niti predstavljati, da bodo z njim dosegle tako dobre rezultate. Ko so začele redno uporabljati serum za rast trepalnic, so opazile, da so njihove trepalnice postale daljše in močnejše.

Poleg tega serum za rast trepalnic poskrbi tudi za to, da trepalnice manj izpadajo. Posledica tega pa je, da postanejo trepalnice veliko bolj goste kot so bile preden ste začeli uporabljati serum za rast trepalnic. Zelo pomembna je doslednost pri nanašanju seruma na trepalnice, saj je treba poskrbeti, da na vaše trepalnice nanesete dovolj veliko količino seruma zjutraj in zvečer. Pred tem je zelo pomembno, da z vaših trepalnic odstranite vse sledi maskare in drugih ličil. Le tako bo lahko serum za rast trepalnic opravil svojo nalogo.

Mnoge ženske, ki so začele uporabljati serum za rast trepalnic, so po nekaj mesecih redne uporabe, opustile umetne trepalnice ter drage in zamudne postopke podaljševanja trepalnic v kozmetičnih salonih. Spoznale so, da lahko s serumom za rast trepalnic dosežejo tako dobre rezultate, da postanejo njihove naravne trepalnice tako dolge, goste in zapeljive, da včasih ne potrebujejo niti maskare. S tem pa prihranijo tudi precej časa, ki ga namenijo ličenju. Tudi prihranek denarja, ki ga dosežejo z uporabo seruma za rast trepalnic, ni zanemarljiv.