Napihnjenost mi ni všeč

Napihnjenost mi ni všeč

Moja postava je dokaj lepa, lepe prsi, lepe noge in roke, sem visoka, moja koža je čista in napeta, pridejo pa dnevi, ko vse to pokvari moja napihnjenost. Vse bi dala, da te napihnjenosti ne bi bilo. Včasih vem od kod pride in da je za to kriva hrana, včasih pa se čudim, ker je napihnjenost tako močna, da ne morem zapreti svojih hlač. To pa prinese, da moja postava takrat izgleda čisto drugače, izgledam bolj močna, kot da bi imela kakšnih 4 kg več.

To še nekako zdržim, če so to nepomembni dnevi, ki nimam nobenih dogodkov in napornih dni. Problem pa nastane, ko imam zvečer pomemben dogodek, moja napihnjenost pa je takrat največja. Joj, takrat ne morem storiti ničesar. Takrat lahko samo oblečem bolj ohlapna oblačila in s tem rešim problem.

Videla sem že reklame za tablete proti napihnjenosti, vendar meni ne pomagajo. Ko imam te dneve, mi ne pomaga nič. Resnično je napihnjenost lahko velik problem, ne samo da izgledam čisto drugače, tudi celotni trebuh me boli v zgornjem delu trebuha. 

Zakaj pride napihnjenost je odvisna od vsakega posameznika. Velik krivec je hrana. Če je hrana, potem morate še ugotoviti katera hrana vam ne odgovarja. Določena hrana je znana, da povzroča napihnjenost, če pa je od vas odvisno katere hrane ne prenese vaše telo, pa boste morali sami rešiti zadevo.

Najboljše je, da napihnjenost glede hrane rešite tako, da vsak dan posebej jeste določeno hrano, ki bi vam lahko škodila in potem vidite, katera hrana vam napihnjenost povzroča. Tako en dan jeste pijete mleko in počakate reakcijo, drugi dan jeste sladko, tretji dan jeste belo moko, potem kruh. In tako boste točno videli kaj vam škoduje. Morate se zavedati, da se napihnjenosti lahko rešite, le dovolj morate biti vztrajni in vaše telo vam bo povedalo. Potem ko ugotovite, pa se morate striktno te hrane izogibati.