Slabi žlebovi naj ne pristanejo na vaši hiši

Slabi žlebovi naj ne pristanejo na vaši hiši

Hiša in žlebovi je nekaj na kar moramo biti pozorni pri izbiri. Nikar ne šparajte pri žlebovih, kajti kasneje vam bo še kako žal. Saj vsi vemo, da ko imamo delo na strehi strošek ne bo majhen, zavedamo pa se, da je tako streha kot žlebovi pomembno, da so kvalitetni, tukaj ne šparajte, pa če tudi vam bo za notranjo opremo ali za poletne počitnice zmanjkalo denarja. Kajti če streha in žlebovi ne bodo narejeni pravilno in če bo material slab, si boste strošek podvojili, ker boste mogli čez leto ali dve vse skupaj sanirati ali zamenjati, tega pa si vsekakor ne želite, vendar ko se žlebovi montirajo, naj bodo kvalitetni in za to si priskrbite usposobljene ljudi, ki vedo kaj delajo.

Ko boste šli kupovat žlebove, prodajalca prosite, naj vam pokaže že v začetku dobro kvaliteto, saj žlebovi to morajo imeti in nikar ne šparajte pri njih, naj vas ne zanese, da bi lahko dobili pol cenejše žlebove, ki na vaše oko niso skoraj nič drugačni od tistih, ki so enkrat dražji. 

Zavedati se morate, da žlebovi nimajo zastonj dvojne cene in z razlogom so nekateri žlebovi poceni, teh nikar ne kupujete, žal je to investicija ki je dražja, vendar se vam bo obrestovala na dolgi rok.

Potem pa še sam izgled hiše, kar hitro, če se le malo spoznamo na material vsak vidi ali so žlebovi kvalitetni ali in tako hiša z kvalitetnimi izgleda veliko lepše, kot če so na njej kar eni poceni dobljeni žlebovi in povrhu tega še nepravilno montirani z nepravilnim naklonom. Tako je fasada, streha, žlebovi in okna dajo končno podobo hiše in če želite, da bo vaša hiša odvzemala poglede drugih, potem izbirajte kvalitetne stvari, po svetu hodi že kar nekaj strokovnjakov, ki že od daleč prepoznajo kvaliteto.